Vloer- en wandtegels

 Wij presenteren tegels voor badkamers en keukens, maar wij hebben ook  een uitgebreide collectie tegelvloeren voor uw woonkamer. U kunt ervoor kiezen om daarbij verschillende ruimtes naadloos in elkaar te laten overlopen of om bijvoorbeeld sprekende accenten aan te brengen. Het kwaliteitsassortiment loopt uiteen van rustiek tot hip en strak.

“Met vloerverwarming verhoogt u het comfort van een tegelvloer en laat u de schoenen lekker uit”

tegels2Kleuren, afmetingen en legpatroon van vloertegels hebben grote invloed op de ruimtelijke beleving. Ons team gaat meerdere malen per jaar naar de beurs om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste trends.

Vanuit financieel oogpunt lijkt een tegelvloer in eerste instantie soms wat duurder dan andere materialen, maar door de grotere duurzaamheid is een tegelvloer de beste investering. Een goede tegelvloer is praktisch en gaat lang mee. Vuil en vocht zijn in principe geen enkel probleem. Qua onderhoud heb je er eigenlijk geen omkijken naar en van slijtage is praktisch geen sprake.

De vloer geeft karakter aan zowel een woonkamer, keuken als aan de badkamer. Die vloer is immers de basis en de kleur van de tegels bepaalt voor een belangrijk deel de verdere aankleding van de ruimte. Zowel vanuit decoratief oogpunt als vanuit praktische en hygiënische overweging, bieden tegels comfort en gemak.

tegels1Wij hebben een grote collectie keramische tegels en beantwoorden graag uw vragen over de vele toepassingsmogelijkheden daarvan. Ook aan de meer praktische zaken, zoals de eisen waaraan de ondergrond moet voldoen, besteden we alle aandacht. En voor de afwerking van tegelvloeren en wanden levert Albert Staal van Voortman Badkamers, Keukens & Tegels alle benodigdheden. Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen die het tegelwerk en een eventuele installatie van vloerverwarming onder onze begeleiding kunnen verrichten. Het is daarmee echt compleet!